Microcement i boligindretningen giver et råt look
Vi hjælper bl.a. i Sønderborg, Aabenraa, Kolding & Haderslev

Skal du have hjælp til at anlægge microcement? I så fald er vi de helt rette at tage kontakt til. Hos Aabenraa Malerfirma v/ Danni Nielsen er vi nemlig eksperter, når det kommer til at anlægge microcement til badeværelset, men vi kan også anlægge det i resten af huset.

Microcement i soveværelset, stuen eller på badeværelset

Microcement er i løbet af de seneste par år blevet enormt populær i boligindretningen i Kolding, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg. Microcementen giver et mere urbant og råt look og kan anvendes i hele huset.
Aabenraa Malerfirma har udført mange opgaver med microcement i Kolding, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg i de seneste år, og vi er derfor eksperter i brugen af microcement i boligindretningen.
Der er mange fordele ved microcement. Det er billigt at anlægge, og så kan det anvendes både ude og inde. Microcement kan både bruges på gulve og vægge og er især oplagt i køkkenet eller i badet.

Microcement i mange farver

Microcement er et utroligt slidstærkt materiale, som fås i mange forskellige farver. Det er egentlig bare vand og cementpulver, der herefter er blevet tilsat farvestof, og blandingen lægger man så ovenpå den eksisterende overflade.

Aabenraa Malerfirma hjælper gerne med råd og vejledning omkring brugen af microcement i boligindretning, og vi garanterer altid en konkurrencedygtig pris.

Kontakt Aabenraa Malerfirma og få et uforpligtende tilbud på microcement i boligindretningen. Send os en besked via kontaktformularen eller ring på telefon 60 24 49 24.

Skriv eller ring til os i dag for et godt tilbud

Vil du have et godt tilbud på microcement? I så fald er du kommet til helt rette sted, da vi udelukkende tilbyder konkurrencedygtige priser, når det kommer til anlæggelsen af microcement, hvad end det er til badeværelset, køkkenet eller stuen. Vi har den rette erfaring inden for dette, hvorfor du er garanteret et resultat i høj kvalitet, der lever op til dine individuelle ønsker.

Der er som allerede nævnt mange gode grunde til, hvorfor man bør vælge microcement i boligindretningen, og vil du høre mere om dette slidstærke materiale, skal du være mere end velkommen til at kontakte os med det samme. Send os en besked via kontaktformularen, eller ring på telefon 60 24 49 24.​