Vi udfører spartling i bl.a. Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Kolding

Vi opsætter alle former for væv, filt og tapet og sørger for grundig afdækning, afrensning og spartling før vi går i gang.

Spartling af vægge og lofter

Spartling af loft og vægge er grundlaget for perfekt malerarbejde. Spartling af vægge og lofter giver nemlig den helt glatte overflade, som er nødvendig for mange typer beklædning af loft og vægge, inden der males.
Aabenraa Malerfirma har mange års erfaring med spartling af vægge og lofter i hele Sønderjylland. Vi dækker både Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Kolding og udfører både store og små opgaver.

Vi sørger naturligvis for grundig afdækning, inden vi afrenser, spartler og opsætter alle former for væv, filt og tapet.

Professionel og langtidsholdbar spartling

Aabenraa Malerfirma leverer altid professionel spartling, som holder i mange år. Vi løser både simple og mere komplicerede opgaver, og du kan altid forvente et veludført resultat til den aftalte tid.
Service er nøgleordet i alt vores arbejde, og vi indgår altid i en tæt dialog med vores kunder, så vi sammen finder de mest optimale løsninger, som opfylder alle krav og ønsker.
Vi holder til i Aabenraa og kører gerne i hele Sønderjylland, heriblandt Sønderborg, Haderslev, Kolding og andre nærliggende byer. Kontakt Aabenraa Malerfirma og få et uforpligtende tilbud på spartling af vægge og lofter.

Få et uforpligtende tilbud

Aabenraa Malerfirma V/ Danni Nielsen leverer altid et professionelt stykke arbejde, som holder i mange år. Ring til os for et tilbud på din opgave. Aabenraa Malerfirma leverer altid et professionelt stykke arbejde, som holder i mange år.